Uitgelicht
Mindful leven en werken

Mindfulness leert uw vastgeroeste patronen te doorbreken, waaronder de gewoonte om voortdurend in de 'actiestand' te staan en te weinig in de 'reflectiestand'. 

 
Uitgelicht
mantelzorgwaardering in Gilze Rijen

De gemeente Gilze Rijen geeft burgers inspraak bij het waarderen van mantelzorgers. Inwoners kunnen hun ideeën voor een passende manier om mantelzorgers te waarderen doorgeven via infogilzerijen.nl, www.facebook.com/gilzerijen of twitteraccount gilzerijen.

 
Oisterwijk
Spreekuur Wijkzuster

Elke eerste dinsdag van de maand is de wijkzuster van 15.00 tot 16.00 uur aanwezig in het Gerard Horvers Huis, Kerkstraat 48a in Oisterwijk

De wijkzuster is het aanspreekpunt en contactpersoon voor ieder die vragen heeft op het gebied van Zorg en Welzijn. U kunt bij de wijkzuster terecht tijdens het inloopspreekuur, maar u kunt haar ook telefonisch benaderen, tel. 013-5210112, of vragen om een huisbezoek.

Tilburg
Familiecafe Tilburg

Het Familiecafé is op elke laatste woensdag van de maand van 19.30 tot 21.30 uur in de Tongerlose Hoef, Reitse Hoevenstraat 129 in Tilburg.

 
Activiteiten
trefpunt voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)Voor partners, mantelzorgers,familieleden, vrienden en professionals.

Bekijk in welke plaats deze worden gehouden bij activiteiten.

 
 
Activiteiten
Idee├źn, informatie en ervaringen uitwisselen over dementie

Kijk voor de regio cafés in:
Oisterwijk-Moergestel
Oosterhout
Tilburg
Waalwijk

 
Over deze site
Wat vindt u op deze site

Met u als inwoner / professional van Midden-Brabant willen wij samen met u onze diensten voor iedereen die voor een partner, familielid, vriend of bekende zorgt zo goed mogelijk organiseren.

Deze site wil alle informatie en activiteiten over mantelzorg in Midden-Brabant samenbrengen. Hier kunt u ook kennismaken met alle betrokkenen of zelf informatie over uw ervaringen aanleveren.

 
Gedichten
Over Mantelzorgen

Mantelzorgers,
een belangrijke stille groep mensen

Die zich inzetten voor een geliefde
naaste of de behoeftige mens.

 
Nuttige adressen en websites

Laden...